Menu
Your Cart

Werkhandschoenen

Brand: Magaverktyg Model: SS1021
Koe leer, denim, katoen, elastisch.Toepasing : Lasindustrie, machinale verwerking, nauwkeurig / zwaar werk, warmte-industrie..
Met BTW: 2,11€ Excl. BTW:1,74€
Levertijd: 1-2 werkdagen
Brand: Richmann Tools Model: C8516
Lashandschoenen van rundleer maat 11 (XXL).Geheel gemaakt van rundleer, dat wordt gekenmerkt door een verhoogde duurzaamheid in vergelijking met geitenleer.Afgewerkt met een elastische bies, het sluit perfect aan op de pols.Alle elementen van de handschoenen zijn verbonden met een dubbele naad.Het g..
Met BTW: 3,63€ Excl. BTW:3,00€
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Premium  Leer Werkhandschoenen Blauw 10/XXL
Uitverkocht
Model: SS 1915
Koe leer, katoen.Alle laswerkzaamheden, auto-industrie, machines, staal, scheepsbouw.Stevige werkhandschoen van leer.Goed geschikt voor zwaar werk.Half gevoerd met katoen voor comfort en versterkte vingers en knokkels voor extra bescherming...
Met BTW: 3,98€ Excl. BTW:3,29€
Premium Leren Werkhandschoenen 10/XXL
Uitverkocht
Brand: Magaverktyg Model: SS5017
Geitenleer. Toepasing : Perfect voor bestuurders en leden van het management.Alle laswerkzaamheden, auto-industrie, machines, staal, scheepsbouw...
Met BTW: 4,09€ Excl. BTW:3,38€
Model: PK150
Deze Handschoenen (Rood) hebben een standaard voering voor minimaal risico's.Latex Light werkhandschoenen hebben een latex-coating en polyester, naadloze gebreide drager. De zwart/rode.   Getextureerd nylon 65%, latex 28%, elastisch 4%, polyester 3%..
Met BTW: 0,77€ Excl. BTW:0,64€
Levertijd: 1-2 werkdagen
Brand: Richmann Tools Model: C8521
De geitenleren handschoenen hebben maat 10 (XL) en zijn perfect voor werkzaamheden waarbij tactiele gevoeligheid en comfort van belang zijn, terwijl ze een goede grip bieden. Geitenleer is bijzonder flexibel en duurzaam. Ondanks dat het leer dunner is dan rundleer, is het zeer sterk. Alle onderdelen..
Met BTW: 3,57€ Excl. BTW:2,95€
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Brand: Richmann Tools Model: C8502
Handschoenen gemaakt van zacht rundleer in maat 10 (XL). Rundleer is buitengewoon elastisch en duurzaam. Het materiaal hardt niet uit en behoudt zijn eigenschappen na nat worden en drogen. Dit model is perfect geschikt voor werkzaamheden waarbij tastgevoel en comfort belangrijk zijn en biedt een ..
Met BTW: 3,59€ Excl. BTW:2,97€
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Brand: Richmann Tools Model: C8517
PROTIG lashandschoenen, lang, beschermend, volledig gemaakt van leer:handschoenen gemaakt van geitennerfleder in het grijpgedeeltemanchet gemaakt van split rundleertotale lengte handschoenen 35 cmhet grijpgedeelte is gemaakt van hoogwaardig geitenleer, waardoor de handschoenen duurzaam en slijtvast ..
Met BTW: 4,84€ Excl. BTW:4,00€
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Privacy Policy.