Menu
Your Cart

Houtboren

Een houtboor bestellen doet u bij dé specialist in bouwmaterialen: Magatools.nl! In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan gereedschap en andere bouwartikelen voor professioneel gebruik. Heeft u een bouwbedrijf of bent u zzp’er en bent u bezig met een project? Dan gaat u natuurlijk altijd voor een optimaal eindresultaat. Daarvoor heeft u kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen nodig, die u bij ons gegarandeerd vindt!

Een houtboor bestellen in verschillende afmetingen

Met een houtboor boort u nauwkeurig en snel goed afgewerkte gaten in verschillende ondergronden. Zo is de boor geschikt voor zacht- en hardhout, hardboard en spaanplaten. Ook voor het boren van pluggaten is het gereedschap uitermate geschikt. Bij Magatools.nl kunt u een houtboor bestellen in verschillende afmetingen. Heeft u een houtboor van 16 mm nodig of juist van 10, 12, 13, 17 of 18 mm? Bij ons vindt u het allemaal!

Neem bij vragen contact met ons op

Bij onze groothandel in bouwmaterialen is het bestellen van een houtboor zeer eenvoudig. Kies de gewenste boor, plaats het artikel in uw winkelmandje en vul uw gegevens in. Kies vervolgens een betaalmethode en laat uw bestelling thuisbezorgen. Wanneer u vragen heeft of advies wilt, kunt u ook altijd eerst contact met ons opnemen. U bereikt ons via +31622978946 en info@magatools.nl.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Privacy Policy.