Menu
Your Cart

Kernboren

Een kernboor bestellen bij Magatools.nl betekent dat u verzekerd bent van goede kwaliteit en uitstekende service. Wij zijn gespecialiseerd in bouwmaterialen voor professioneel gebruik en bieden dan ook een ruim aanbod. We kopen onze artikelen rechtstreeks in bij de leveranciers. Er komt geen tussenpersoon aan te pas, waardoor we scherpe prijzen rekenen en u profiteert van een snelle levering.

Een kernboor bestellen om nauwkeurig gaten te boren in metaal

Een kernboor is een boor voor metaal die voornamelijk voor grotere diameters wordt gebruikt. De boren zijn geschikt voor de meest voorkomende staalsoorten en zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. U boort snel en nauwkeurig grote gaten, met een optimaal eindresultaat. Weet u niet goed welke kernboor u het best kunt bestellen? Dan voorzien wij u graag van deskundig advies. Op basis van uw wensen denken we met u mee en vinden we samen de geschikte boor voor uw project.

Bestel uw boor in onze webshop

Een kernboor bestellen doet u eenvoudig in onze webshop. Laat uw bestelling vervolgens thuisbezorgen en profiteer van een snelle levering. Bent u ook benieuwd naar de rest van ons assortiment, bijvoorbeeld naar onze glasboren en houtboren? Bekijk dan ook ons verdere aanbod aan boren of neem contact met ons op voor meer informatie. Dit doet u door te bellen naar +31622978946 of een e-mail te sturen naar info@magatools.nl.

 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Privacy Policy.