Menu
Your Cart

Betonboren

Een betonboor bestellen doet u bij dé specialist in bouwmaterialen: Magatools.nl! In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan gereedschap van diverse unieke merken. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor professioneel gebruik. Heeft u een bouwbedrijf of bent u zzp’er en zoekt u bepaalde bouwmaterialen voor uw project? Wij helpen u graag verder!

Een geschikte betonboor bestellen voor uw project

Wanneer u een betonboor gaat bestellen, heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten: SDS Max beitels, SDS Max boren, SDS Plus beitels en SDS Plus boren. De boren zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat de juiste betonboor voor uw project er altijd wel bijzit. De betonboren zijn geschikt voor het boren van harde steensoorten en beton en zorgen voor een optimaal eindresultaat. Weet u niet goed welke betonboor u moet bestellen voor uw project? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Naast het bestellen van een betonboor vindt u bij ons nog veel meer soorten boren. Denk hierbij aan een dozenboor of een metaalboor. Wilt u meer informatie over ons ruime assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31622978946 of een e-mail te sturen naar info@magatools.nl. Wij vertellen u graag meer!


 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Privacy Policy.